backup home

Studio Duo

JOUW MERK IS ONS WERK

Samen mooie dingen maken, prikkelend en naar een hoger plan tillen. Met telkens fris enthousiasme en altijd op zoek naar bezieling.
2
14.04.2017

Gemeente Venlo

Gemeente Venlo
7
19.03.2020

Websites

Websites
6
07.07.2020

Orbis Auctions

Orbis Auctions
7
08.07.2020

Logo’s

Logo’s
7
02.02.2021

Endo Water

Endo Water
2
16.03.2021

Venlose Revue

Venlose Revue
7
16.03.2021

Bens Honing

Bens Honing
CONCEPT & CREATIE

STUDIO DUO

KOFFIE

Wij zijn nieuwsgierig en wij willen zoveel mogelijk te weten komen? Over u, uw product of dienst, uw markt, uw klanten, uw merk... Onder het genot van een kopje koffie luisteren we naar het hele plaatje en brengen we doelstellingen in kaart. Met al deze informatie gaan wij aan de slag en maken voor u een vrijblijvende offerte met bijbehorend tijdspad.

SPARREN

Uiteindelijk opereren wij niet solistisch, wij vormen namelijk een duo met onze klant. Wij zullen continue met onze klanten sparren. Wij hechten enorm veel belang aan persoonlijk contact en feedback-momenten. Zo blijft u steeds op de hoogte en kunt u het totale project volgen van begin tot eind. Hierbij houden wij altijd in het achterhoofd dat vorm en inhoud gelijk aan elkaar zijn.

ONTWERP

Als eigenzinnig en creatief bureau willen wij alle mogelijke disciplines combineren om te komen tot efficiënte en creatieve campagnes en concepten. Van huisstijlen, magazines, verpakkingen, mailings, advertenties, websites etc. Wij zullen starten met de eerste ontwerpen en deze zullen wij dan persoonlijk presenteren.

UITVOEREN

Met het definitieve ontwerp of campagne gaan wij vervolgens aan de slag! Met onze uitgebreide netwerk van externe specialisten in diverse disciplines (tekstschrijvers, fotografen, drukkers, webbouwers, etc) zullen wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Of het nu above of below the line is. Ook hier houden wij ons aan de eerder gemaakte offertes, dus geen verrassingen achteraf. Van drukwerkbegeleiding tot het realiseren van een website.
Aangenaam

IK BEN IKAR / IK BEN IETJE

Ikar Prill

creative director
member 1

member 1

member 1

Ietje Vercoulen

creative director
member 1